Cautare

61264 de rezultate pentru "13 din 15" (7.10 secunde)
In contextul apropiatei privatizari a sectorului termoenergetic din Oltenia, ar fi interesant sa facem o comparatie intre strategia adoptata de Guvernul Romaniei in privatizarea sectoarelor strategice si politica altor state in domeniu.
De la inceputul acestei luni, Facultatea de Agricultura din Craiova este gazda unor cursuri ce au drept scop imbunatatirea pregatirii profesionale a fermierilor si lucratorilor din pensiunile agroturistice. Veniti din toate colturile tarii, acestia se gandesc deja la infiintarea unei asociatii.
Din nefericire, documentatia necesara este extrem de stufoasa si doar putine cereri sunt rezolvate.Pâna nu de mult, românii care lucrau în strainatate nu aveau nici o posibilitate sa se împrumute în tara.
Revendicarile functionarilor publici, care au amanat greva generala pentru 13 noiembrie, are ca principal scop majorarea salariilor cu 50%.
Guvernul se descotoroseste de 20% din functionarii de la nivel central, dar ar putea fi vizati si cei de la nivel local.
40 de jurnalisti din opt tari au testat noile masini din gama Ford pe drumurile din Germania. Ziaristii din Banie au condus modelul Transit Connect, vehicul comercial care va intra in productie din toamna acestui an, in fabrica Ford din Craiova.
Recent, la Coftale, pe Strada Stefan Mihaileanu nr.42, a avut loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) a adus accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom a fost prezenta cu esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
Cartea a fost publicata la Editura Agata din Botosani. ... Scoala Primara cu clasele I-IV din satul Plopenii Mari, Com. ... Scoala Generala cu clasele V-VIII din satul Plopenii Mari, Com Ungureni; ... Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi;
Asadar, la Teatrul Itinerant Tandarica din Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), la Sala Lahovari, la Sala Studio si la Teatrul de vara - Tandarica Etaj 5, vor avea loc spectacole de teatru atat din tara (Bucuresti, Ploiesti, Craiova, Pitesti) dar si din strainatate (Spania), workshop-uri sustinute de Toni Zafra si Mihai Gruia Sandu dar si proiectii video.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Evenimentele din 1989 nu sunt fructul intamplarii sau al unei conjuncturi fericite.
15 iunie, 20 iulie, 17 august 2015 SERVICII INCLUSE: ... TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri):
Doua categorii de contribuabili pot redirectiona 2% din impozitul pe venit catre un ONG. Codul fiscal le permite contribuabililor sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit pe care il datoreaza statului catre organizatii neguvernamentale pentru sustinerea activitatii acestora, precum si pentru acordarea de burse private.
In cartea mea Amintiri din Cotroceni ale unui fiu de burghezo-mosier (Bucuresti, Editura Vremea, 2017) aminteam, printre altele, de gustul neasemuit al zaibarului, care iti innegrea dintii, din care am baut, nu o data, in timpul vacantelor mele, ca adolescent, in satul bunicului meu matern din satul Portaresti, comuna Giurgita, judetul Dolj.
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
Ucigasul preotului din Focsani a fost prins Barbatul are 30 de ani. Agresorul s-a apropiat de preot, cerandu-i sa-i explice cateva citate din Biblie si l-a injunghiat Ucigasul preotului din Focsani a fost prins in apartamentul sau, potrivit presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan.
Cuprinsi de euforia sau de depresia momentului, politicienii constanteni nu au apucat inca sa radiografieze situatia reala din judet. ... Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este...
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Pentru ca eu consider ca ne aflam intr-un moment important al evolutiei partidului nostru, iar actuala adunare a Consiliului National si mai ales Congresul PSD de peste doua saptamani pot sa marcheze o relansare a activitatii partidului sau, din contra, sa consacre declinul sau.
google-analytics.com